Logatec
Gubčeva 8a , 1370 Logatec
tel.: (01) 750-80-80
faks.: (01) 750-80-90
e-pošta: info@ds-logatec.si


Zbiramo prijave za dnevno varstvo

Dnevno varstvo je namenjeno osebam starejšim nad 65 let, ki še ne potrebujejo celodnevne oskrbe in bivanja v domu, potrebujejo pa strokovno organizirano obliko pomoči nekaj ur dnevno. Nov prostor dnevnega varstva, ki ga odpiramo 3. septembra, se nahaja v tretjem nadstropju doma. Prostor je opremljen kot stanovanje. S tem želimo ustvariti okolje, ki bo imelo pridih domačnosti, povečalo udobje in občutek varnosti. Z manjšo skupino uporabnikov bo po principih metode Montessori za starejše in osebe z demenco delala posebej izobražena zaposlena.

Dnevno varstvo nudimo ob delovnih dneh, od ponedeljka do petka, od 8. do 16. ure. Cena storitve je odvisna od tega koliko je oseba še samostojna in od obsega pomoči, ki jo potrebuje. Za 8h/dan znaša od 13,17 EUR do 21,56 EUR.
Za vključitev potrebujete izpolnjen obrazec Vloga za sprejem ali premestitev v institucionalno varstvo in zdravniško mnenje, ki ne sme biti starejše od enega meseca. Skupaj s socialno delavko se boste pogovorili o vaših željah, potrebah glede dnevnega varstva in sooblikovali načrt vašega dnevnega druženja z nami.

Informacije in prijave uredite v socialni službi doma (Tanja Brožič Volf in Nadja Arhar) vsak delovnik od 7. do 15. ure osebno, po telefonu 01 750 80 86 ali po elektronski pošti info@ds-logatec.si.

Članekhttps://www.mojaobcina.si/logatec/novice/obvestila/zavodi/dnevno-varstvo-starejsih-po-novem-v-stanovanju.html

Dan odprtih vrat 2018

Za vas pripravljamo Dan odprtih vrat, ki bo v torek, 11. septembra od 9.30 dalje. Organizirane bodo praktične delavnice, zanimiva predavanja s priznanimi strokovnjaki ter slavnostno odprtje DEMENCI PRIJAZNE TOČKE, ki jo bo ta dan otvorila predsednica Združenja Spominčica Štefanija Lukič Zlobec.

Več informacij bo objavljenih dva tedna pred dogodkom na naši spletni strani.

PROSTOVOLJSTVO V DS LOGATEC

Postani prostovoljec

Dom starejših Logatec ponuja priložnost vsem, ki ste pripravljeni svoj čas nameniti v dobro drugih in tako sebi podariti nepozabne izkušnje. Zato pridite, da se spoznamo, ali pokličite na telefonsko številko 064 245 288 - Mojca.
V Domu starejših Logatec sprejemamo prostovoljce za družabništvo, klepet s stanovalci, ustvarjalne, gibalne, glasbene in druge delavnice. Pomoč lahko nudite tudi v obliki skrbi za okolico ali drugih hišniških opravil.
 

Tedenski jedilnik: od 20.08.2018 do 26.08.2018

Tedenski jedilnik: od 13.08.2018 do 19.08.2018

Oznacevanje snovi, ki povzročajo alergije ali preobčutljivost, v obratih javne prehrane

Članek v Logaških novicah, št.: 1-2

Pisarije in rimarije 2018

Glasilo Doma starejših Logatec

Zgibanka DS Logatec Družini prijazno podjetje

Paliativna zloženka